Heel erg bedankt dat je de moeite wilt nemen om een recensie te schrijven. Wij horen graag van je welke twijfels je van te voren had, hoe je ervaring met ons uiteindelijk was, wat het je heeft opgeleverd en aan wie je ons zou willen aanbevelen.

Heb je vragen of problemen, dan willen wij je natuurlijk altijd graag helpen. Je kunt ons bellen via 06-44624781 of mailen via de contactpagina.

Schrijf een recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Jouw recensie wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben. We behouden het recht voor recensies te verwijderen of niet te publiceren.
13 berichten.
Marga uit Vlijmen schreef op 18 september 2022 om 14:40
Voor mij was het belangrijk dat er even kritisch naar mijn eetpatroon werd gekeken wat er niet goed aan was. Hierbij ben ik prima geholpen. Al naar twee afspraken heb ik de boel weer op de rit. Er wordt goed geluisterd en de adviezen zijn duidelijk en makkelijk opvolgbaar.
Charlotte Kremer schreef op 13 september 2022 om 19:42
Zeer fijne en deskundige begeleiding. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en het advies sloot hier dan ook goed bij aan.
Naam bij de redactie bekend schreef op 30 augustus 2022 om 15:15
Fijne ervaring, er wordt goed geluisterd naar je en flexibel en respectvol om gegaan met je eigen wensen of inbreng. Daaruit volgt een kundig advies m.b.t. het dieet bestaand uit normale dagelijkse voedingsmiddelen. Afvallen lukt dus vaak al met wat kleine wijzingen in je huidige voedingspatroon.
Naam bij de redactie bekend schreef op 2 augustus 2022 om 17:19
Goede voedingsadviezen gekregen die passend zijn bij mijn leefstijl. Mede daardoor al snel wat kilo's verloren.
Naam bij de redactie bekend uit Den Bosch schreef op 1 augustus 2022 om 02:28
Ik heb in een jaar tijd veel geleerd bij Ellen. Naast de overtollige kilo’s op een gezonde manier kwijt te zijn geraakt, heb ik veel geleerd over bewust eten. Ik ben me nu bewuster van mijn voedingskeuzes. Ellen heeft veel kennis van de laatste voedingsonderzoeken en geeft daar praktische tips bij. Ik zit weer lekker in mijn vel! Bedankt Ellen!
Naam bij de redactie bekend uit `s-Hertogenbosch schreef op 29 mei 2022 om 12:12
Aanleiding van mijn bezoeken een Ellen Kant was een veel te hoge cholesterol-waarde welke uit een bloedonderzoek van mij naar voren was gekomen. Op zich was mijn leefstijl als het gaat om eten en drinken niet echt verkeerd echter van bepaalde dingen nam ik teveel en van andere juist te weinig of niets. De adviezen van Ellen hebben in samengaan met medicatie ertoe geleid dat mijn cholestorol-waarde sterk is verbeterd en wel van 7.1 naar 4.7. Tevens is ook mijn glucose verbeterd. Ik had ook een streven om 5 kg af te vallen. Ik het begin ging dit goed maar is blijven hangen op 3 kg ondanks de inspanningen welke ik deed in de vorm van kleinere porties eten en de raad van Ellen op te volgen.

Afsluitend kan ik zeggen dat de adviezen van Ellen mij aan een betere gezondheid hebben geholpen.
Naam bij de redactie bekend schreef op 28 mei 2022 om 14:14
Na de verwijzing van de verloskundige werd ik de zelfde dag nog terug gebeld en kon ook heel snel terecht! Fijn dat dat mogelijk was. Sowieso hele prettige communicatie zowel, face to face, telefonisch en via de mail. Goed, duidelijk en op een rustige manier werd het behandelplan/ tips met je besproken. Deze praktijk is zeker aan te raden.
Naam bij redactie bekend schreef op 9 mei 2022 om 13:33
Prettige communicatie, duidelijke uitleg en plan, geheel tevreden....de rest moet je toch echt zelf doen!
Naam bij redactie bekend schreef op 19 januari 2022 om 09:23
Er werd naar mij geluisterd en heb er zeker baat bij gehad. ik weet waar de oorzaak ligt van mijn gewicht dat dan stijgt. maar ik ben wel bewuster gaan leven
Naam bij redactie bekend schreef op 8 januari 2022 om 13:30
Goed bereikbaar. Goede voorlichting, ook over de kosten en eventuele voortgang. Deskundig zonder poespas (wazige meningen). Keurig uitgebreid advies via de mail. Je krijgt alle tijd voor je verhaal en er wordt goed geluisterd. Kortom: niks op aan te merken.
Naam bij redactie bekend schreef op 23 december 2021 om 14:45
Zeer vriendelijk en hele goede begeleiding en advies. Houd goed rekening met mijn persoonlijke situatie en lichamelijke gesteldheid .
Naam bij redactie bekend schreef op 28 februari 2021 om 11:46
Mevrouw Kant heeft zich intensief ingeleefd in mijn gezonde wijze levensstijl en eetgewoonten en is er feitelijk snel achter gekomen welke op zich gezonde producten ik in zodanig grote hoeveelheden tot me nam dat er sprake was van een zeer hoge diabetes-waarde. na 2 dagen aanpassen waren mijn waardes gezakt van gemiddeld 8-15 naar 6-9.

Op onze website tonen wij alleen recensies die door onze klanten zijn geplaatst via deze pagina  of via zorgkaart Nederland.