Heel erg bedankt dat je de moeite wilt nemen om een recensie te schrijven. Wij horen graag van je welke twijfels je van te voren had, hoe je ervaring met ons uiteindelijk was, wat het je heeft opgeleverd en aan wie je ons zou willen aanbevelen.

Heb je vragen of problemen, dan willen wij je natuurlijk altijd graag helpen. Je kunt ons bellen via 06-44624781 of mailen via de contactpagina.

Schrijf een recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Jouw recensie wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben. We behouden het recht voor recensies te verwijderen of niet te publiceren.
5 berichten.
Naam bij redactie bekend heeft geschreven op 9 mei 2022 om 13:33
Prettige communicatie, duidelijke uitleg en plan, geheel tevreden....de rest moet je toch echt zelf doen!
Naam bij redactie bekend heeft geschreven op 19 januari 2022 om 09:23
Er werd naar mij geluisterd en heb er zeker baat bij gehad. ik weet waar de oorzaak ligt van mijn gewicht dat dan stijgt. maar ik ben wel bewuster gaan leven
Naam bij redactie bekend heeft geschreven op 8 januari 2022 om 13:30
Goed bereikbaar. Goede voorlichting, ook over de kosten en eventuele voortgang. Deskundig zonder poespas (wazige meningen). Keurig uitgebreid advies via de mail. Je krijgt alle tijd voor je verhaal en er wordt goed geluisterd. Kortom: niks op aan te merken.
Naam bij redactie bekend heeft geschreven op 23 december 2021 om 14:45
Zeer vriendelijk en hele goede begeleiding en advies. Houd goed rekening met mijn persoonlijke situatie en lichamelijke gesteldheid .
Naam bij redactie bekend heeft geschreven op 28 februari 2021 om 11:46
Mevrouw Kant heeft zich intensief ingeleefd in mijn gezonde wijze levensstijl en eetgewoonten en is er feitelijk snel achter gekomen welke op zich gezonde producten ik in zodanig grote hoeveelheden tot me nam dat er sprake was van een zeer hoge diabetes-waarde. na 2 dagen aanpassen waren mijn waardes gezakt van gemiddeld 8-15 naar 6-9.

Op onze website tonen wij alleen recensies die door onze klanten zijn geplaatst via deze pagina  of via zorgkaart Nederland.