Werkwijze

Uitgebreid intakegesprek

Een uitgebreid intakegesprek van ongeveer 60-90 minuten is nodig om jouw hulpvraag goed helder te krijgen. Tijdens dit intakegesprek worden onder andere je doel, je wensen, je huidige voedingsgewoonten en leefomstandigheden, je eventuele medische historie, wat je problemen of vragen zijn en wat je van ons verwacht besproken.

Daarnaast wordt bij het eerste consult 30 minuten indirecte tijd berekend. Dit wordt besteed aan o.a. het berekenen en samenstellen van een persoonlijk advies op maat, het (na jouw goedkeuring) informeren van je huisarts of verwijzer en het registreren van je gegevens.

Hoe duidelijker het is wat we van elkaar verwachten des te beter lukt het om het advies persoonlijk en op maat te maken. Je krijgt een advies wat bij je past. Het is deskundig  samengesteld en praktisch van aard en je kunt er meteen mee aan de slag.

Vervolgconsulten

Tijdens de vervolgconsulten worden de voortgang en eventuele problemen waar je tegenaan loopt besproken. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden om je doel te bereiken. Tijdens de gehele behandeling houd jij de regie. Je bepaalt zelf wat je wel of niet wilt/kunt en wij helpen en coachen je daarbij.

Huisbezoek

Indien je om medische redenen niet naar het spreekuur kunt komen kunnen we je ook thuis bezoeken. Toeslagen voor huisbezoek worden door de zorgverzekering vergoed. Op de verwijzing dient je huisarts of de specialist wel aan te geven dat huisbezoek gewenst is.

Telefonisch spreekuur

Heb je een korte vraag, waarvoor het niet nodig is om een afspraak te maken, dan kun je een telefonisch consult aanvragen. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-44624781.

Bij geen gehoor kun je een boodschap achterlaten en nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Telefonische consulten duren gemiddeld 15-30 minuten, afhankelijk van de omvang  van je vraag.

E-mail spreekuur

Voor een snelle afhandeling van je vragen kun je ook e-mailen. Voor een e-mail consult wordt 15 minuten gerekend.

Online diëtist

Voor advies via mail, skypen, whatsapp, SMS, etc.
Online kan ik je vragen beantwoorden, je advies geven en/of je begeleiden.

Klik hier om je vraag per e-mail te stellen.