Volwassenen, kinderen, bedrijfsworkshops, groepsvoorlichting

Iedereen is van harte welkom met zijn of haar eigen vraag of opdracht over voeding en/of leefstijl en krijgt bij ons voorlichting en/of een advies op maat.

Volwassenen en kinderen

Je kunvolwassenen, kinderen, bedrijfsworkshops, groepsvoorlichtingt bij ons terecht voor een dieetadvies of een voedings- & leefstijladvies. Maar je mag ook gewoon langskomen als je vragen hebt over voeding. Ook kun je meedoen aan ons “Puur Gezond Slank in 8 stappen” programma. Het draait in deze methode allemaal om écht eten. Lekker genieten van pure, onbewerkte voeding, waardoor je je fitter en energieker voelt en minder of zelfs helemaal geen last meer hebt van snaaihonger. Afvallen gaat vaak vanzelf of zonder al te veel moeite.

Daarnaast hebben we het “Stap voor Stap Gezonder” programma. Dit traject duurt 12 weken. Samen met gezonde voeding, zorgt méér bewegen voor meer fitheid en gezondheid.  Om je gezondheid te ondersteunen is het goed om elke dag zo’n 10.000 stappen te zetten. Lees hier meer over dit programma.

In onze praktijk bieden we je ook de optie om je traject te combineren met de online training Denk je slank van Psychologie Magazine. Van alle mensen die afvallen met een streng (crash)dieet is 80 procent na een jaar alweer aangekomen. Je wordt er trouwens ook chagrijnig van: jezelf alles verbieden. Maar wat moet je dan?  Lees hier meer over dit programma.

Lees hier meer over de mogelijkheden voor kinderen en volwassenen

Bedrijfsworkshops

Voor u is het belangrijk om verzuim van uw medewerkers zo mogelijk te voorkomen. Dit is onder andere te realiseren door  uw medewerkers meer bewustwording te geven met betrekking tot voeding en leefstijl.

Er zijn diverse mogelijkheden, zoals: bedrijfsworkshops, voorlichtingsbijeenkomsten, cursussen, voedingsinformatie voor de kantine, inloopspreekuur. Alles gaat altijd in overleg met u en wordt op maat voor uw bedrijf gemaakt.

Lees hier meer over de mogelijkheden voor bedrijven.

 

 

Groepsvoorlichting

Ben je lid van een vereniging? Wil je met een groepje (sport)vriendinnen of –vrienden, senioren, zwangere vrouwen, moeders, etc. iets ondernemen op het gebied van voeding of leefstijl ? Doe dan mee aan een van de leuke en leerzame programma’s.

Ook kan het interessant zijn voor huisartsenpraktijken, verloskundigen-, fysiotherapie- en psychologenpraktijken, re-integratiebureaus, scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, consultatiebureaus en andere organisaties om goed geïnformeerd te worden over goede voeding en gezonde leefstijl.

Lees hier meer over de mogelijkheden voor groepen.