Deborah Fischer, diëtist in opleiding

Momenteel ben ik bezig aan het laatste jaar van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse hogeschool en loop ik stage bij Ellen Kant Voeding en Leefstijl. Van jongs af aan was ik al bezig met lezen over gezondheid, voeding en sport. Het verschil wat een gezond eetpatroon kan maken op ons energielevel en zelfs humeur vind ik nog steeds interessant!

Tijdens deze stage verdiep ik mij graag verder in het coachen van mensen naar de fitste versie van zichzelf en leer ik meer over verschillende ziektebeelden en de bijhorende dieetadviezen.

Hobby’s

In mijn vrije tijd ben ik uiteraard vaak in de keuken te vinden waarbij ik gerechten maak uit verschillende internationale keukens. Na een mooie reis ben ik altijd weer geïnspireerd om iets te koken uit het land waar ik geweest ben. Daarnaast heb ik als hobby krachttraining en ben ik een enorme fan van true crime films. 😊

Stagiaires en afstudeerders van de opleiding Voeding & Diëtetiek zijn van harte welkom bij Ellen Kant Voeding & Leefstijl.

Vacatures

Vacatures voor stages en afstudeeropdrachten geven we door aan de opleidingen Voeding & Diëtetiek van de diverse Hogescholen. Ook open sollicitaties zijn van harte welkom.

Ben je geïnteresseerd in een stage bij onze praktijk, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Bij sollicitaties ontvangen we graag een motivatie en CV met pasfoto.

Heeft u als stagecoördinator vragen of wilt u meer informatie, dan staan we u graag te woord. U kunt altijd contact met ons opnemen.