Nieuwe stagiaire van februari t/m september 2019

Vanaf volgende week woensdag krijgen we weer een stagiaire bij Adviesbureau Voeding & Leefstijl. Hieronder stelt ze zich voor.

Mijn naam is Chantal Graafmans en ik zal het komende half jaar te vinden zijn als stagiaire bij Adviesbureau Voeding & Leefstijl.

Ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar voor de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vorig schooljaar heb ik de minor klinische voeding afgerond waarbij ik mijn affiniteit met ziektebeelden in relatie tot voeding verder heb kunnen ontwikkelen.

Mijn interesse voor de studie Voeding en Diëtetiek is ontstaan door mijn grote passie voor voeding, gezondheid en het helpen van mensen. Daarnaast heb ik ook een andere passie en dat is sport. Ik heb een sportopleiding afgerond waarbij ik werkzaam ben geweest als fitnessinstructrice en zweminstructrice. Ook heb ik als bewegingsagoog diverse stages gelopen in de ouderenzorg waarbij bewegen met ouderen centraal staat.

Naast mijn studie heb ik een bijbaantje bij de sportwinkel Decathlon in Arnhem, waar ik ook sportleader ben voor de afdeling sportvoeding. Voetballen, hardlopen en lekker koken behoren onder andere tot mijn favoriete bezigheden in mijn vrije tijd.

Stagiaires en afstudeerders van de opleiding Voeding & Dietetiek zijn van harte welkom

Voorbeelden van uit te voeren afstudeeropdrachten zijn bijvoorbeeld:

het ontwikkelen van een draaiboek voor:

  • individuele of groepsdieetbehandeling van kinderen of pubers met overgewicht;
  • leefstijl-groepsbehandeling voor mensen met diabetes;

of het ontwikkelen van een groepsbehandeling voor

  • zwangere vrouwen;
  • vrouwen of stellen met vruchtbaarheidsproblematiek;
  • overgangsproblematiek en/of verstoorde hormoonhuishouding.

Vacatures

Vacatures voor stages en afstudeeropdrachten geven we door aan de opleidingen Voeding & Diëtetiek van de Haagse Hogeschool en de HAN. Ook eigen initiatieven zijn van harte welkom.

Studenten van de Haagse Hogeschool en de HAN die geïnteresseerd zijn in een stage kunnen contact opnemen via het contactformulier. Een open sollicitatie is ook mogelijk. Bij sollicitaties ontvangen we graag een motivatie en CV met pasfoto.

Heeft u als stagecoördinator vragen of wilt u meer informatie, dan staan we u graag te woord. U kunt altijd contact met ons opnemen.