Mijn leven in beweging

Beweging kleurt mijn leven. Mijn energie en drive kan ik kwijt in mijn passie, hardlopen en wandelen in de natuur. In mijn persoonlijke leven staat beweging symbool voor verandering en beleving, keuzes maken, doelen stellen, stappen zetten, voelen en ervaren, samen lopen, vastlopen, leren

van fouten, steun en hulp vragen, en nieuwe wegen en paden durven bewandelen. Beweging brengt mij ook ontspanning, rust en balans.

Het coachen van mensen op hun weg naar een actief en gezond leven vind ik zeker zo leuk als zelf in beweging zijn. De samenhang tussen lichaam en geest, voeding, ontspanning, stress en slaap heeft mijn interesse. Mensen zich fitter, sterker, gezonder en weerbaarder laten voelen, en die successen samen kunnen vieren, dat is mijn missie.

Jouw leven in beweging

Je wilt verandering in je leven … fitter worden, gezonder eten, beter slapen, minder stress, je energieker voelen … Maar hoe kom je in beweging, en hoe wordt het leuk en houd je het vol? Als leefstijlcoach begeleid ik je in jouw aanpak naar verandering. Je krijgt geen kant en klare adviezen, trainingsschema’s of diëten en ik schrijf niet voor hoe jij moet leven. We kijken samen naar wat jij wil, nodig hebt, wat er mogelijk nog in de weg staat en hoe je dat kunt oplossen. Jij hebt de regie en zet de stappen, groot of klein. Als coach ondersteun ik je met mijn kennis en ervaring. Samen op weg naar jouw doel, op jouw eigen weg, en in jouw tempo.

Wil je meer weten over CooL (Coaching op Leefstijl), dan kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-44624781 of vul het contactformulier op deze website in.