LeefstijlcoachWil je ook beter in je vel zitten?

“Als je weet waarvoor je het doet, is de eerste stap gezet”

Mijn missie is mensen meer vitaliteit te laten ervaren. Vitaliteit staat voor “Zin in het leven”. Ik help jou op weg om je leefstijl aan te passen, meer vitaliteit te ervaren en gezondheidswinst te behalen. Zodat je eigen leefstijl niet meer in de weg zit en je je dagelijkse uitdagingen beter aankunt.

Je doelen bepaal je zelf. Ik coach je in het bereiken hiervan en hoe je deze met resultaat kunt gaan uitvoeren. Anderen zeggen over mij dat ik liefdevol confronteer, inzicht geef en prettig motiveer.

Mijn ervaring als leidinggevende en leefstijlcoach in de ouderenzorg hebben mij geleerd hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Een gezonde leefstijl helpt daarbij. In 2021 ben ik opgeleid tot leefstijlcoach bij Sonnevelt. Daarnaast ben ik ook Mindful Walk&Run Instructeur, OERademtrainer en ACT-coach in opleiding.