Vienne Sanders, DiëtistVienne Sanders, Diëtist

Na het afronden van de 4-jarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik gaan werken voor Adviesbureau Voeding & Leefstijl Ellen Kant. Ik ben werkzaam op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag in ’s-Hertogenbosch, Drunen en Nieuwkuijk.

Mijn grootste hobby is koken en daarnaast houd ik ook erg van yoga en reizen.

Graag laat ik zien dat gezond en lekker eten voor iedereen mogelijk is en dat je met behulp van een paar kleine aanpassingen in de voeding klachten kunt voorkomen, verminderen of zelfs helemaal verhelpen. Ik vind een persoonlijke benadering hierbij belangrijk en ga daarom graag samen met de cliënt op zoek naar gezonde keuzes die bij hen passen.

Ik heb ervaring in zowel de eerstelijns als de revalidatiesetting. Ik vind het belangrijk op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding, dit doe ik o.a. door het regelmatig volgen van bijscholingen en het bijhouden van de vakliteratuur.

Dit jaar zal ik mij nog verder gaan specialiseren in diabetes door middel van de post-HBO opleiding Voeding en Diabetes. Daarnaast ben ik ook aangesloten bij Diëtisten Coöperatie Nederland.