Vienne Sanders, diëtist

Vienne Sanders

Na het afronden van de 4-jarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik gaan werken voor Adviesbureau Voeding & Leefstijl Ellen Kant. Ik ben werkzaam op maandag t/m vrijdag in ’s-Hertogenbosch, Drunen en Nieuwkuijk.

Mijn grootste hobby is koken en daarnaast houd ik ook erg van yoga en van reizen.

Graag laat ik zien dat gezond en lekker eten voor iedereen mogelijk is en dat je met behulp van een paar kleine aanpassingen in de voeding klachten kunt voorkomen, verminderen of zelfs helemaal kunt verhelpen. Een persoonlijke benadering vind ik hierbij belangrijk en daarom ga ik dan ook graag samen met de cliënt op zoek naar gezonde keuzes die bij hen passen.

Ervaring heb ik zowel in de eerstelijns- als in de revalidatiesetting. Verder vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding. Dit doe ik onder andere door het regelmatig volgen van bijscholingen en het bijhouden van de vakliteratuur.

Dit jaar zal ik mij nog verder gaan specialiseren in diabetes door middel van de post-HBO opleiding Voeding en Diabetes. Daarnaast ben ik aangesloten bij Diëtisten Coöperatie Nederland.