Na afronding van mijn opleidingen (MBO sport en voeding & HBO voeding en diëtdiëtistetiek) ben ik in 2021 als diëtist in de eerste lijn gaan werken, wat ik nu nog doe met veel plezier.

Sinds januari 2024 versterk ik als diëtist het team van Ellen Kant Voeding en Leefstijl op de maandag bij SSC de Schans.

Het samenwerken met mensen naar een gezonder eetpatroon en gezondere leefstijl geeft mij veel energie. Ik word er erg enthousiast van als ik zie dat kleine veranderingen soms al een groot verschil kunnen maken.

Ervaring als diëtist

De afwisseling in verschillende hulpvragen in de eerste lijn vind ik erg interessant, zo heb ik al veel ervaring op mogen doen met het behandelen van verschillende hulpvragen en doelgroepen, zoals: overgewicht/ondergewicht, diabetes, verhoogde bloeddruk, verhoogd cholesterol, COPD, ondervoeding, prikkelbare dam syndroom/ FODMAP dieet, etc.

Hobby’s:

In mijn vrije tijd kan je mij vaak vinden in de keuken, wandelend in de natuur, op de sportschool of in de zomer op de zeilboot.