Babs als LeefstijlcoachBarbara Nijhuis

Een persoonlijke, betrokken, enthousiaste en positief ingestelde leefstijlcoach, dat is wat ik graag voor jou wil zijn. Met een passie voor de 4 belangrijkste pijlers van leefstijl (voeding, bewegen, ontspanning en slapen) wil ik jou begeleiden in het vinden van je eigen oplossingen om aan een nieuwe leefstijl te werken.

Mijn eigen zoektocht

Gedurende mijn eigen zoektocht, van ruim een jaar, naar balans in mijn werk, gezin en mijzelf als moeder, vrouw van, vriendin en collega, heb ik leefstijlcoaching ontdekt en onderzocht. Het voelde zo energierijk dat ik zeker wist dat ik het vak van leefstijlcoach wil uitoefenen. Na mijn post-HBO opleiding ‘Leefstijlcoaching’ aan de AVLEG was ik beter in balans en klaar voor mijn nieuwe uitdaging. Wat is coachen een mooi vak en zeker gecombineerd met leefstijl.

Gezondheid is een balans

Voor mij is gezondheid een balans tussen op een positieve manier bezig zijn met bewustwording van je huidige leefstijl en het ontdekken van een gezondere leefstijl die bij je past.

Je laten focussen op jou als mens, op jou mogen ‘zijn’, op het ontdekken van je eigen geluk en veerkracht.

Ik geloof niet in een (crash) dieet en een opgelegd of op maat gemaakt beweeg- of sportschema. Op veilige manier ontdekken wat jij graag wil veranderen en samen ontdekken hoe deze verandering in te zetten in een daadwerkelijke gedragsverandering voor de langere termijn die bij jou past en die jij je eigen kunt maken. Dat is waar ik in geloof en hoe ik werk.

Binnenkort start Babs met haar 1e CooL groep op vrijdag in Vlijmen. Er zijn nog een paar plaatsjes over.

Wil je meer weten over CooL (Coaching op Leefstijl) of je willen opgeven, dan kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-44624781 of vul het contactformulier op deze website in.