Sinds februari 2022 versterkt Lotte ons team.Lotte van de Pol, diëtiist Hieronder stelt ze zich voor:

Mijn naam is Lotte van de Pol en sinds juni 2022 ben ik afgestuurd als diëtist. Na een half jaar stage gelopen te hebben bij Ellen Kant Voeding & Leefstijl, ben ik sinds augustus 2022 onderdeel geworden van het team. Ik werk hier met veel passie en plezier!

Ik word enthousiast van het motiveren van mensen bij het maken van gezonde keuzes en vind hierbij de balans enorm belangrijk. Hiernaast vind ik de relatie van voeding en ziekte interessant, waardoor ik tijdens mijn studie de minor klinische voeding heb afgerond.

Tijdens mijn stage heb ik ervaring opgedaan met verschillende adviezen voor overgewicht, ondergewicht, verhoogde bloeddruk, verhoogd cholesterol, (zwangerschaps)diabetes, COPD en kanker.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij een gezellig damesteam en doe ik aan bokszaktraining. Hiernaast ben ik regelmatig in de keuken te vinden omdat ik dol ben op gezond en lekker eten.