Sinds februari 2022 versterkt diëtist Lotte van de Pol ons team.Lotte van de Pol, diëtiist Hieronder stelt ze zich voor:

Hallo,

Vanaf februari 2022 versterk ik het team van diëtisten van Ellen Kant Voeding & Leefstijl. Ik werk hier met veel passie en plezier!

Ik word enthousiast van het motiveren van mensen bij het maken van gezonde keuzes en vind hierbij de balans enorm belangrijk. Hiernaast vind ik de relatie van voeding en ziekte interessant, waardoor ik tijdens mijn studie de minor klinische voeding heb afgerond.

Inmiddels heb ik al veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen, zoals mensen met overgewicht, ondergewicht, ondervoeding, diabetes, zwangerschapsdiabetes, gestoorde bloedglucose, verhoogde bloeddruk, verhoogd cholesterol, COPD, kanker, prikkelbare darm syndroom en kinderen.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij een gezellig damesteam en doe ik aan bokszaktraining. Hiernaast ben ik regelmatig in de keuken te vinden omdat ik dol ben op gezond en lekker eten.