Hoi!

Ik ben Mariëlle en werk vanaf januari 2024 als diëtist bij Ellen Kant Voeding en Leefstijl. Je zult mij op de spreekuren zien op dinsdag in Den Bosch en op donderdag in Den Bosch en Uden.

Als diëtist heb ik ervaring met het begeleiden van cliënten met overgewicht, ondervoeding (bij ouderen), diabetes, hart- en vaat ziekten en COPD. Ik heb onder andere de volgende scholingen gevolgd: prikkelbare darm syndroom/FODMAP en de Post HBO voedselallergie.

Wat ik belangrijk vind is dat cliënten zich op zijn/haar gemak voelen bij mij en dat het behandelplan helemaal passend is bij de cliënt waardoor we doelen kunnen behalen.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn hondje Bobbie en doe graag leuke dingen met mijn vriend en vrienden. Daarnaast ben ik al 17 jaar lang op donderdag te vinden in het zwembad van de Reddingsbrigade.