Diëtist Deborah FischerSinds novemer 2022 versterkt Deborah ons team. Ze houdt spreekuur op onze locaties Medisch Centrum Den Bosch Oost, Fonkelzorg (Hinthamerstraat) en bij huisartsenpraktijk Medizz (Frans Fransen straat/Rompertsebaan). Verder is zij werkzaam als receptontwikkelaar op ZZP basis. Graag stelt ze zich aan je voor.

Vanwege de interesse die ik van jongs af aan al had voor gezondheid en voeding, heb ik de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd. Met daarnaast een achtergrond als Social Worker, ben ik altijd op zoek naar manieren om anderen te helpen hun fitste zelf te worden. Het effect van kleine dagelijkse aanpassingen in voeding op je energielevel en humeur blijft me hierbij intrigeren.

Ik help graag mensen verder met uiteenlopende gezondheidsproblemen, zoals overgewicht, ondervoeding, maag-darmklachten, diabetes type 2, een te hoog cholesterol en/of hoge bloeddruk. Daarnaast specialiseer ik mij ook in voeding bij krachtsport en een vega(n) eetpatroon.

De verschillende hulpvragen van cliënten hierbij vind ik inspirerend en afwisselend. Waar ik vooral waarde aan hecht, is een persoonlijke benadering waarbij we echt kijken naar wat jij als individu nodig hebt om jouw doelen te bereiken, of dit nu grote of kleine stappen zijn. Geen kant-en-klaar voedingsschema dus, maar lekker op maat gemaakt!

Vrije tijd

Mijn vrije tijd besteed ik graag in de keuken, waar ik creatieve gerechten uit diverse internationale keukens bereid, geïnspireerd door mijn eigen reiservaringen. Naast mijn culinaire avonturen, ben ik een fervent krachttrainer en geniet ik van true crime films😊