Na eerst stage te hebben gelopen bij Adviesbureau Voeding & Leefstijl Ellen Kant, werk ik nu op dinsdag in Vlijmen en op op maandag in Den Bosch, op donderdag op de Maaspoort en op vrijdag in Diëtist Chantal GraafmansEngelen.

Tijdens mijn studie heb ik de minor klinische voeding afgerond waarbij ik mijn affiniteit met ziektebeelden in relatie tot voeding verder heb kunnen ontwikkelen.

Mijn interesse voor de studie Voeding en Diëtetiek is ontstaan door mijn grote passie voor voeding, gezondheid en het helpen van mensen. Daarnaast heb ik nog een andere passie en dat is sport. Ik heb een sportopleiding afgerond, waarbij ik werkzaam ben geweest als fitnessinstructrice en zweminstructrice. Ook heb ik als bewegingsagoog diverse stages gelopen in de ouderenzorg waarbij bewegen met ouderen centraal staat.

Ik werk ook bij de sportwinkel Decathlon in Arnhem, waar ik sportleader ben voor de afdeling sportvoeding.

Voetballen, hockey, hardlopen en lekker koken behoren onder andere tot mijn favoriete bezigheden in mijn vrije tijd.