Na eerst stage te hebben gelopen bij Adviesbureau Voeding & Leefstijl Ellen Kant, werk ik nu al weer sinds augustus 2019 met veel passie en plezier op maandag in Den Bosch, op dinsdag in Vlijmen, op woensdag in Engelen en op donderdag op de Maaspoort.

Tijdens mijn studie heb ik de minor klinische voeding afgerond waarbij ik mijn affiniteit met ziektebeelden in relatie tot voeding verder heb kunnen ontwikkelen.

Specialisaties

Gespecialiseerd ben ik onder andere in voeding en leefstijl in relatie tot overgewicht/obesitas, ondergewicht/ondervoeding, diabetes, hypercholesterolemie, hypertensie, COPD, ouderenzorg, darmproblematiek (bijvoorbeeld PDS, lactose-intolerantie, gluten-intolerantie), kinderen en sporters. Hier heb ik al behoorlijk wat praktijkervaring mee opgedaan. Ook heb ik hiervoor allerlei cursussen en bijscholingen voor gevolgd of staan deze nog in de planning om te gaan volgen.

Zo heb ik in onlangs onder andere de post-HBO voeding en diabetes afgerond en in het najaar van 2020 de post-HBO emotie eten.

Mijn interesse voor de studie Voeding en Diëtetiek is ontstaan door mijn grote passie voor voeding, gezondheid en het helpen van mensen. Daarnaast heb ik nog een andere passie en dat is sport. Ik heb een sportopleiding afgerond, waarbij ik werkzaam ben geweest als fitnessinstructrice en zweminstructrice. Ook heb ik als bewegingsagoog diverse stages gelopen in de ouderenzorg waarbij bewegen met ouderen centraal staat.

Voetballen, hockey, hardlopen en lekker koken behoren onder andere tot mijn favoriete bezigheden in mijn vrije tijd.