Om de verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen hebben wij midden maart de keuze gemaakt om onze afspraken om te zetten naar telefonische of videoconsulten. Gelukkig heeft iedereen hier begrip voor getoond en dit gewaardeerd.

Op 21 april hebben we van de overheid vernomen dat de reguliere zorg weer hervat moet worden. Om deze reden, maar ook omdat veel van onze cliënten hebben aangegeven dat zij graag weer face-to-face contact met ons willen en het fijn vinden om weer te kunnen wegen, hebben we besloten om onze spreekuren op onze gebruikelijke spreekuurlocaties vanaf 28 april weer rustig op te gaan starten. De afspraken die gepland staan vanaf 28 april vinden dus gewoon weer op de geplande spreekuurlocaties plaats.

Daarbij hanteren we wel de volgende (RIVM) richtlijnen:

  • Indien u of iemand van uw gezin klachten heeft zoals hoesten, verkoudheid, koorts of benauwdheid dan kan uw afspraak op locatie niet doorgaan. Wij verzoeken u in dat geval vriendelijk telefonisch (06-44624781) of per mail (info@voedingsadviesvlijmen.nl) contact met ons op te nemen om uw afspraak te verzetten of om te zetten in een telefonisch of videoconsult.
  • Om verdere contacten zo veel mogelijk te vermijden, verzoeken wij u vriendelijk om niet voor het tijdstip van uw afspraak aanwezig te zijn, maar precies op tijd of een paar minuten later. Indien u te vroeg bent en u bent met de auto, zou u dan in uw auto willen wachten?
  • Op onze spreekuurlocatie in de Palmboomstraat (Samen Beter) in Den Bosch zijn de wachtruimtes en toiletten gesloten. Zou u, indien u met de auto bent, in uw auto willen wachten? Als u lopend of met de fiets bent, zou u dan buiten willen wachten? Let er dan wel op dat u minimaal 1½ meter afstand houdt met andere mensen. De diëtist belt u, als zij de deur komt open doen.

U kunt er verder zeker van zijn, dat wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Dat wil zeggen, dat we 1½ meter afstand houden en geen handen schudden. Ook zullen wij na ieder gesprek onze handen goed met zeep wassen en alles desinfecteren.

Mocht u desondanks toch voorkeur geven aan een telefonisch of videoconsult, dan kan dat natuurlijk ook.

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 06-44624781 of via de mail: info@voedingsadviesvlijmen.nl.

Wij kijken er naar uit om u weer te zien en staan als altijd met veel enthousiasme voor u klaar.