Je bent weer van harte welkom op al onze spreekuurlocaties. Mocht je liever een telefonisch of videoconsult hebben, dan is dat ook nog mogelijk.

Bij een afspraak op één van onze spreekuurlocaties hanteren we de volgende (RIVM) richtlijnen:

  • Indien jij of iemand van je gezin klachten heeft zoals hoesten, verkoudheid, koorts of benauwdheid dan kan je afspraak op locatie niet doorgaan. Wij verzoeken je in dat geval vriendelijk telefonisch (06-44624781) of per mail (info@voedingsadviesvlijmen.nl) contact met ons op te nemen om je afspraak te verzetten of om te zetten in een telefonisch of videoconsult.
  • Om verdere contacten zo veel mogelijk te vermijden, verzoeken wij je vriendelijk om niet voor het tijdstip van uw afspraak aanwezig te zijn, maar precies op tijd of een paar minuten later. Indien je te vroeg bent en je bent met de auto, wacht dan even in je auto.
  • Op onze spreekuurlocatie in de Palmboomstraat (Samen Beter) in Den Bosch zijn de wachtruimtes en toiletten gesloten. Zou je, indien je met de auto bent, in je auto willen wachten? Als je lopend of met de fiets bent, zou je dan buiten willen wachten? Let er dan wel op dat je minimaal 1½ meter afstand houdt met andere mensen. De diëtist belt je, als zij de deur komt open doen.

Je kunt er verder zeker van zijn, dat wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Dat wil zeggen, dat we 1½ meter afstand houden en geen handen schudden. Ook zullen wij na ieder gesprek onze handen goed met zeep wassen en alles desinfecteren.

Indien je vragen en/of opmerkingen hebt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer: 06-44624781 of via de mail: info@voedingsadviesvlijmen.nl.

Wij kijken er naar uit om je weer te zien en staan zoals altijd met veel enthousiasme voor je klaar.