Diëtist Kim van KampenHoi! Mijn naam is Kim van Kampen.

Sinds februari 2023 versterk ik als diëtist het team van Ellen Kant Diëtisten en Leefstijlcoaches.

Tijdens gesprekken met cliënten vind ik het belangrijk om mensen zelf te laten meedenken over mogelijkheden binnen het voedingspatroon. Ik zal hierbij altijd ondersteuning bieden en extra uitleg geven wanneer dit gewenst is. Geen vraag over voeding is te gek voor mij en ik sta ook zeker open voor andere perspectieven over voeding en leefstijl.

De relatie tussen voeding en gezondheid heeft mij altijd al geïnteresseerd. Dit is voor mij dan ook van invloed geweest bij het maken van de keuze om diëtist te worden. Tijdens de opleiding heb ik onder andere de minor Klinische Voeding afgerond, waardoor ik meer kennis heb gekregen over de invloed die voeding heeft op bepaalde ziektebeelden. Inmiddels heb ik ervaring opgedaan in geven van voedingsadvies en/of leefstijladvies bij overgewicht, diabetes, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, oncologie, darmproblematiek en kinderen.

In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk bij het dierenasiel en ben ik veel te vinden bij concerten. Daarnaast kom ik ook zeker tot rust tijdens het lezen van een boek, het koken van een lekkere maaltijd of het maken van een lange wandeling.