Sinds juli 2022 versterkt Rosalie ons team. Ze houdt spreekuur op onze locaties Medisch Centrum Den Bosch Oost en in de Frans Fransenstraat (bij huisartsenpraktijk Medizz). Graag stelt ze zich aan je voor.

Sinds een jaar ben ik werkzaam bij Medisch Centrum Den Bosch-Oost, waar ik elke maandag aanwezig ben.

Met veel plezier en dankbaarheid help ik mensen met gezondheidsproblemen, zoals: hart-en vaatziekten, Diabetes, maag, darm, lever, problemen, nierfunctie stoornissen en meer. Ook maak ik sinds een jaar onderdeel uit van het prehabilitatie programma, waarbij ik mensen help naar een zo fit mogelijke versie van zichzelf om een voorspoedig herstel te bereiken na een operatie of behandeling.

Daarnaast ben ik een sport fanaat en vind ik het leuk om een individu te begeleiden en sport gerelateerde doelen haalbaar en passend te maken.

Waar iemand ook voor komt, ik kijk altijd wat de persoon voor mij nodig heeft. Soms zijn dit kleine stappen, soms wat grotere stappen.

Wat ik zonder meer leuk vind is om de cliënt te laten zien is dat je binnen een gezonde leefstijl (passend bij het doel) niet alles hoeft te laten en dat je geen drastische maatregelen hoeft te nemen om stappen te maken. Door samen in gesprek te gaan, kunnen we kijken naar een realistische aanpak.

Als persoon ben ik iemand die graag luistert en meedenkt in oplossingen.

Naast diëtist ben ik ook 5 jaar werkzaam geweest als sportcoach en heb ik groepslessen en personal training gegeven aan verschillende doelgroepen. Advisering rondom sport is nog steeds onderdeel van mijn werk. Je beweegdoelen kan je bijvoorbeeld halen in de sportschool, maar ook door middel van een laagdrempelige wandeling in de buitenlucht.

In mijn vrije tijd sport ik graag zelf en houd ik mijn kennis omtrent voeding graag up to date.