In onze praktijk bieden we je de optie om je traject te combineren met de online training Denk je slank van Psychologie Magazine.

Van alle mensen die afvallen met een streng (crash)dieet is 80 procent na een jaar alweer aangekomen. Je wordt er trouwens ook chagrijnig van: jezelf alles verbieden. Maar wat moet je dan?

Afvallen is bijzonder moeilijk. Overal waar je komt is eten: een traktatie op je werk, een stukje kaas op te proeven in de supermarkt, al die lekkere broodjes op het station. Hoe weersta je al die verleidingen?

In onze praktijk leren we je met gerichte adviezen hoe je met al die verleidingen om kunt gaan en wat voor jou goede voeding is. Door je traject te combineren met de online training Denk je slank van Psychologie Magazine krijg je nog veel meer inzicht in jezelf, je gedrag en reacties. De training bestaat uit 13 lessen, die je in je eigen tijd volgt. Je onderzoekt onder andere wat voor eter je bent, wat je moeilijke momenten zijn en hoe je je kunt wapenen. Ook krijg je inzicht in portiecontrole en waarom je onbewust meer eet dan je denkt. Tijdens onze consults bespreken we tot welke ontdekkingen je in de training bent gekomen of waar je tegenaan loopt.

En trouwens, genieten van lekker eten mag!

Volg je de training in combinatie met je traject bij ons, dan krijg je een mooie korting op de training. Tijdens ons eerste consult kunnen we je hier meer over vertellen.

Maak nu een afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.