Wil jij in 2020 gezonder gaan eten en leven en van die (paar) extra kilo’s af, maar weet je niet waar te beginnen en ben je bang dat je zoveelste poging ook weer op niets uitloopt?

Je had je nog zo voorgenomen om alleen op 5 december mee te snoepen, maar op het werk stond een grote pot pepernoten en de chocoladeletters staarden je aan vanuit de supermarkt…dus het begon alweer in November en tja…ze waren weer veel te lekker dit jaar!

December is toch de maand van de feestjes, borrels en dineetjes? Dan mag het toch? In 2020 begin ik wel weer met gezond doen…. Nu echt…!

En voor je het weet verval je in oud gedrag en heb je meer snoep en lekkere dingen in huis dan je zou willen. ‘s Avonds pak je er vaak chipje, blokje kaas of een toastje bij. “Ach ja wat maakt het ook allemaal uit, ik ben nu toch al ongezond bezig”.

Het ontbreekt je ook gewoon aan de tijd en energie om elke keer weer iets nieuws gezonds te bedenken.

Stiekem baal je wel van je ongezonde gedrag. Je voelt je moe en futloos en wil er een paar kilo af. Hoe moet dat nou als je van de zomer weer in zwemkleding wil?

En tuurlijk, gezonder eten wil je ook voor je gezondheid…In je achterhoofd hoor je dat stemmetje…Een gezond eetpatroon maakt de kans op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, kanker en diabetes type 2 veel kleiner..En je wil eigenlijk heel graag goed voor je lijf zorgen en je fit voelen.

Klinkt dit herkenbaar?

Gooi dan nu het voedingsroer om en maak een afspraak met ons. Wij helpen je graag stap voor stap naar een gezondere leefstijl en een gezond eetpatroon! Na de intake, mailen we je een voedings- en leefstijladvies op maat, wat de basis vormt voor onze vervolgafspraken, waarin we je coachen, inspireren en helpen bij het verbeteren van je leefstijl.

Je kunt een afspraak met ons maken, door ons te bellen op: 06-44624781 of contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website.

Tot ziens op ons spreekuur 🙂

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.