Onlangs is Jaimy ons team komen versterken. Hieronder stelt ze zich voor:

Diëtist

Binnenkort rond ik de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam af. Binnen deze opleiding heb ik gekozen voor de afstudeerrichting Dietetics, aangezien ik het onderdeel ziekteleer goed wilde beheersen. Daarnaast heb ik mij verdiept in het marketingbrein, door in het derde jaar een minor Marketing te volgen. Deze onderdelen heb ik het afgelopen half jaar weten te bundelen, door voor mijn scriptie een onderzoek te doen naar de invulling van een online gezondheidsprogramma.

Tijdens mijn stage heb ik inmiddels ervaring opgedaan met het behandelen van cliënten met overgewicht, ondergewicht, ondervoeding, diabetes, zwangerschapsdiabetes, verhoogd cholesterol en verhoogde bloeddruk.

Jaimy van de Wal

Naast mijn passie voor voeding, heb ik ook passie voor de sport, tennis. Vanaf mijn zevende levensjaar ben ik begonnen met deze sport, waarbij ik rond mijn 16e levensjaar professioneel ben gaan spelen. Hierdoor heb ik veel van de wereld gezien door de vele toernooien in het buitenland. Zo is ook mijn interesse in reizen ontstaan en de daarbij komende diverse culturen. Naast tennis heb ik ook andere hobby’s op het gebied van sport zoals, fitnessen, hardlopen en kickboksen.

Persoonlijk ben ik veel met gezondheid bezig, zoals voeding en beweging. Dit komt mede door mijn sportachtergrond. Verder ben ik naast mijn beroep als tennisster, ook ruim zes jaar tenniscoach. Hierdoor heb ik ervaring met het begeleiden van zowel volwassenen en kinderen in individueel- en groepsverband.

Ik houd op woensdag en vrijdagmiddag spreekuur in Sint-Michelsgestel.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.